Online bestellen

Bestel hier online mijn boeken.

Het is mogelijk mijn boeken online te bestellen via deze site. U kunt in onderstaand formulier aangeven welk boek u wilt hebben en als er een mogelijkheid is om dit via mij te bestellen en er een afspraak te maken is hoe het boek geleverd wordt aan u, kan u dit geld besparen.  U kunt uw voorstel ook onder de kop (bericht) plaatsen.

Doordat ik de boeken per 10 of meer bestel hoef ik maar 1 euro verzendkosten in rekening te brengen, terwijl deze per boek veel hoger liggen.

Zijn er geen mogelijkheden om het boek persoonlijk af te leveren dan kunt u de boeken ook bestellen via Bol.com of Free Musketeers , maar dan betaald u volledige portokosten.

Als u via het formulier hebt aangegeven dat u via mij wilt bestellen, neem ik per mail contact met u op en spreken we af hoe en wanneer levering van de boeken en de betaling zal plaatsvinden.

Er kunnen echter wel enkele weken overheen gaan voor ik een bestelling plaats, omdat ook ik moet wachten op voldoende bestellingen en zo het voordeel van de verzendkosten te kunnen behalen.

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field